All inclusief genieten

HEERLIJKE ZONVAKANTIES

Wij zijn uw vertrouwde tussenpersoon die u helpt bij het zoeken van een passende resort, zowel op uw financiƫle mogelijkheden en uw persoonlijke wensen (denk daarbij aan gezinssituatie, luxe resort, budget hotels, transfer, 24/7 eten, hoteldiensten in prijs inbegrepen). Dit uiteraard op basis van de ervaringen die wij hebben ervaren tijdens onze verblijven bij de resorts.

Hou mij op de hoogte

Ervaringen

Paul

Zomervakantie

Super!

Eindelijk een organisatie gevonden die het niet mooier maakt dan het daadwerkelijk is. Onze eerste ervaring met Ikregeljevakantie.nl is meteen super! Geweldige vakantie gehad. Heldere communicatie, duidelijke reisdocumenten, gewoon compleet. En dat vaak veel voordeliger dan welke organisatie dan ook. Top!

Engin & Yasemin

Istanbul tour

Geweldige ervaring!

We hebben voor onze huwelijksreis in de zomer een Istanbul tour gedaan van Ikregeljevakantie.nl. Alles was super goed geregeld en het is een reis geworden om nooit te vergeten. Bedankt voor alles!

Leila

Resort

Heerlijke vakantie!

Samen met mijn beste vriendinnen hebben wij in een resort gezeten tijdens onze vakantie. Wat hebben we genoten! Het weer was top en het resort was ook heerlijk. Ikregeljevakantie.nl heeft alles goed voor ons geregeld waar we dan ook erg dankbaar voor zijn.

Alle ervaringen

Hou mij op de hoogte