Umrah

Umrah

Ga met ons mee naar Umrah en maak deze bijzondere reis mee met onze services zoals een hotel die niet ver ligt van de haramayn. Doe mee met de excursies waar we je meenemen naar de belangrijke momenten die zich hebben plaatsgevonden in Mekkah en Medinah. Heb je vragen tijdens je Umrah, dan heb je de mogelijkheid om deze te stellen aan onze expert.

Hou mij op de hoogte

Ervaringen

Paul

Zomervakantie

Super!

Eindelijk een organisatie gevonden die het niet mooier maakt dan het daadwerkelijk is. Onze eerste ervaring met Ikregeljevakantie.nl is meteen super! Geweldige vakantie gehad. Heldere communicatie, duidelijke reisdocumenten, gewoon compleet. En dat vaak veel voordeliger dan welke organisatie dan ook. Top!

Engin & Yasemin

Istanbul tour

Geweldige ervaring!

We hebben voor onze huwelijksreis in de zomer een Istanbul tour gedaan van Ikregeljevakantie.nl. Alles was super goed geregeld en het is een reis geworden om nooit te vergeten. Bedankt voor alles!

Leila

Resort

Heerlijke vakantie!

Samen met mijn beste vriendinnen hebben wij in een resort gezeten tijdens onze vakantie. Wat hebben we genoten! Het weer was top en het resort was ook heerlijk. Ikregeljevakantie.nl heeft alles goed voor ons geregeld waar we dan ook erg dankbaar voor zijn.

Alle ervaringen

Hou mij op de hoogte